Hazırlama Süresi : 25
Kaç Kişilik : 6
Buğday 1 bardak
Kuru soğan
Tulum peyniri 200 gr
Kırmızı soğan 1adet
Domates 1 adet
Sızma zeytinyağı 4 çorba kaşığı
Nar ekşisi 4 çorba kaşığı
Roka bir demet
Limon
Ocağa aldığınız derin bir tavaya 1 bardak buğday koyup üzerine 4 bardak soğuk su dökün ve buğdayı yaklaşık 30 dakika boyunca haşlayın. Haşladığınız buğdayı soğutup bir kaseye aktarın . 1 demet rokayı çok ince olmayacak şekilde doğrayıp oval bir kaba koyun. Kabuğunu soyduğunuz 1 adet kırmızı soğanı halka halka olarak ince bir biçimde doğrayıp kapa ekleyin. 200 gr tulum peynirini elinizle parçalayın ufalayarak kaba koyun. Üzerine haşladığınız buğdayı ilave edin . 6 adet kuru domatesi çok ince olacak şekilde doğrayın ve kaba aktarın. Kabuğunu soyduğunuz 1 adet domatesi dilimleyerek küp küp doğrayıp kaba ekleyin. Hazırladığınız salatanın üzerine 4 çorba kaşığı nar ekşisi 4 çorba kaşığı sızma zeytinyağı döküp, 1 adet limonun suyunu sıkın. Kabın içindeki tüm malzemeyi elinizle harmanlayın ve servise hazır hale getirin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çin Brüksel Lahanası TarifiŞefin Tarifleri
Şopska SalatasıŞefin Tarifleri
Marullu Dereotlu Salata SoteŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.