Hazırlama Süresi : 35 Dakika
Pişirme Süresi : 30 Dakika
Kaç Kişilik : 8
4 keklik
2 yemek kaşığı yağ
1 kahve fincanı su
biraz tuz biber limon
Keklikleri kızardıkça çevirerek, her yanı iyice kızarıncaya kadar pişirin. Bu arada, üstlerinin kurumaması, daha lezzetli olması için, keklikler kızarırken tepsideki suyu bir kaşıkla sık sık, üstlerine gezdirerek dökün. Keklikler pişince fırının hararetini azaltın. Üstlerini bir tepsi ile örtüp bir müddet daha 5_10 dakika fırında bırakın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Japon Usulü Tas KebabıŞefin Tarifleri
Adaçaylı KuzuŞefin Tarifleri
Ardıç Soslu Kuzu KontrfileŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.