Halka Pasta Tarifi

Ana Sayfa » Pasta Tarifleri » Halka Pasta Tarifi
Halka Pasta Tarifi

0 Kişinin Defterine Ekli

602 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 25 Dakika

Pişirme Süresi : 45 Dakika

Kaç Kişilik : 8

MALZEMELER

2 su bardağı su

250 gr margarin

12 çorba kaşığı un

8 adet yumurta

2 çay kaşığı toz şeker

2 çay kaşığı tuz

KREMASI İÇİN

2 paket kremşanti

1 su bardağı süt

1 su bardağı fındık

ÜZERİ İÇİN

2 bitter çikolata

TARİF

Hamuru sıkma torbasına koyup yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine 25 cm çapında simit şeklinde sıkalım. Hazırladığımız simit şeklindeki hamurun dışına yapışık olarak yine ayrı şekilde bir cember sıkalım son olarak da iki hamurun birleştiği yere yani üstüne bir sıra daha hamurdan cember sıkıp hazırlayalım 180 derece ısıtılmış fırında üzeri renk alıncaya kadar pişirelim,fırın söndürüp soğumasını bekleyelim. Bu arada 2 paket toz kremşantiyi 1 su bardağı süt ile çırpalım. 1 su bardağı dövülmüş fındığı da kremşantiye ilave edip iyice karıştıralım. Çikolatayı da eritip hazırlayalım. Hamurun fırından çıkartıp iyice doğradıktan sonra yanından ikiye keselim .Arasına fındıklı kremşanti sürüp diğer parçayı da üzerine kapatalım. Üzerine erimiş çikolotayı gezdirip servis yapalım.

İlgili Terimler : , , , ,

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Meyveli Toplar

Meyveli ToplarŞefin Tarifleri

02Espressolu Pasta

Espressolu PastaŞefin Tarifleri

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO