Hazırlama Süresi : 10 Dakika
Pişirme Süresi : 20 Dakika
Kaç Kişilik : 4
4 enginar hazırlanıp piştikten sonra buzdolabına kaldırılarak pişirilir
1 çorba kaşığı sirke
1 çorba kaşığı hardal
3 buçuk su bardağı yoğurt
3 çorba kaşığı çiçek yağı
1 diş taze soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı taze tarhun
Taze soğanlar, sarımsaklar, tozşeker ve tarhunu ekleyip,iyice karıştırdıktan sonra, kaseyi buzdolabına kaldırarak, sosu 2 saat soğutun . Kaseyi ve enginarı buzdolabından alıp, servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.