Hazırlama Süresi : 15 Dakika
Pişirme Süresi : 15 Dakika
Kaç Kişilik : 4
1 demet kereviz yaprakları ayıklanıp parçalara kesilmiş
1 çorba kaşığı toz şeker
1 tutam tuz
1 tutam kırmızıbiber
1/ 4 su bardağı elma sirkesi
1 çorba kaşığı kırmızı dolmalık biber (ince doğranmış)
Kaynamaya başladıktan sonra kereviz sapları yumuşayıncaya ve bütün suyunu çekinceye kadar yaklaşık 5 dakika pişirin, tencereyi ateşten alarak, sirkeyi ekleyin. Tatlı ekşi kereviz sapını bir servis tabağın aktarıp, üstüne kırmızı dolmalık biber parçalarını serpiştirerek servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çin Brüksel Lahanası TarifiŞefin Tarifleri
Şopska SalatasıŞefin Tarifleri
Marullu Dereotlu Salata SoteŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.