Hazırlama Süresi : 20 Dakika
Pişirme Süresi : 20 Dakika
Kaç Kişilik : 4
750 G salata kabukları soyulup boylamasına 2 ye kesildikten sonra çekirdekleri temizlenmiş
15 g 1 çorba kaşığı tuzsuz tereyağı
¼ tuz
Bir tutam beyaz biber
4 marul yaprağı iri parçalar halinde doğranmış
1 demet dereotu
1 çorba kaşığı krema
Bir tutam karabiber
Tereyağını kalın dipli bir tavaya koyup, tavayı orta ateşe oturtarak, tereyağını eritin. Eriyince arpacık soğanlarını koyup, sürekli karıştırarak, saydamlaşıncaya kadar yaklaşık 1 dakika pişirin. Salataları koyup, tuzu ve beyaz biberi serperek, karıştırdıktan sonra, karışımı salatalar koyup, tuzu ve beyaz biberi serperek, karıştırdıktan sonra karışımı salatalar yumuşamaya başlayıncaya kadar 3 dakika pişirin. Marul parçalarını ve dereotlarını ekleyip, marul yaprakları gevşeyinceye kadar 1 dakika pişirdikten sonra kremayı ekleyerek karışımı 1 dakika daha pişirin. Tavayı ateşten alıp,karışımı bir servis tabağına aktararak, karabiberi serpin ve servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çin Brüksel Lahanası TarifiŞefin Tarifleri
Şopska SalatasıŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.