Muzlu Çin Lahanası

Ana Sayfa » Aperatifler » Muzlu Çin Lahanası
Muzlu Çin Lahanası

0 Kişinin Defterine Ekli

676 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 20 Dakika

Pişirme Süresi : 10 Dakika

Kaç Kişilik : 6

MALZEMELER

1 kg çin lahanası

1 çorba kaşığı çiçek yağı

4 taze soğan doğranmış

1 iri muz

½ tatlı kaşığı pul biber

3 çorba kaşığı sirke

TARİF

Çiçek yağını bir tencereye koyup,tencereyi harlı ateşe oturtarak yağı kızdırın. Yağ kızınca taze soğan parçalarını ve muz dilimlerini koyup,sürekli karıştırarak 1 dakika kızartın. Çin lahanası parçaları ve pul biberi ekleyip, sürekli karıştırarak, çin lahanaları yumuşuyıncaya kadar yaklaşık 2 dakika pişirin. Sirkeyi ekleyip, 1dakika daha pişirdikten sonra, tencereyi ateşten alın ve muzlu çin lahanasını bir servis tabağına aktararak servis yapın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Patatesli Çay Bisküvisi

Patatesli Çay BisküvisiŞefin Tarifleri

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO