Hazırlama Süresi : 20 Dakika
Pişirme Süresi : 10 Dakika
Kaç Kişilik : 6
1 kg çin lahanası
1 çorba kaşığı çiçek yağı
4 taze soğan doğranmış
1 iri muz
½ tatlı kaşığı pul biber
3 çorba kaşığı sirke
Çiçek yağını bir tencereye koyup,tencereyi harlı ateşe oturtarak yağı kızdırın. Yağ kızınca taze soğan parçalarını ve muz dilimlerini koyup,sürekli karıştırarak 1 dakika kızartın. Çin lahanası parçaları ve pul biberi ekleyip, sürekli karıştırarak, çin lahanaları yumuşuyıncaya kadar yaklaşık 2 dakika pişirin. Sirkeyi ekleyip, 1dakika daha pişirdikten sonra, tencereyi ateşten alın ve muzlu çin lahanasını bir servis tabağına aktararak servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Patatesli Çay BisküvisiŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.