Hazırlama Süresi : 15
Pişirme Süresi : 30
Kaç Kişilik : 6
1 adet 1500 gr bütün pilinç
2 yemek kaşığı ayçicek yağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1çay kaşığı köri
1 adet havuç
1adet kırmızı etli biber
50 gr brokoli
Tavuğu kesme tahtasının üzerine alın, göğüs kısmından başlayarak butlara doğru bıçağın burnuyla dikkatlice kesip, parçalanmamasına dikkat ederek bütün kemiklerini çıkartın. Tavuğun göğüs ve but bölümündeki kalın kısımları bir bıçak yardımıyla inceltilerek alın daha az etli bölümlere ekleyerek her tarafındaki etin eşit olmasını sağlayın. Bir alüminyum folyonun üzerini 2 yemek kaşığı ay çicekyağı ile yağlayın üzerine tuz serpin, tavuğu folyonun üzerine yayın, tekrar üzerine tuz karabiber ve köri serpin .Havucu enlemesine ve boylamasına ortadan ikiye kesin, üzerine brokoli dizin ve tavuğu rulo biçiminde sarın. Bir fırın tepsisine yerleştirin, 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Tarçınlı TavukŞefin Tarifleri
Kaymaklı TavukŞefin Tarifleri
Üç Sebzeli Piliç TarifiBelkis
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.