Fırında Sebzeli Piliç Rosto Tarifi

Ana Sayfa » Yemek Tarifleri » Tavuklu Tarifler » Fırında Sebzeli Piliç Rosto Tarifi
Fırında Sebzeli Piliç Rosto Tarifi

0 Kişinin Defterine Ekli

583 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 15

Pişirme Süresi : 30

Kaç Kişilik : 6

MALZEMELER

1 adet  1500 gr bütün pilinç

2 yemek kaşığı ayçicek yağı

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

1çay kaşığı köri

1 adet havuç

1adet kırmızı etli biber

50 gr brokoli

TARİF

Tavuğu kesme tahtasının üzerine alın, göğüs kısmından başlayarak butlara doğru bıçağın burnuyla dikkatlice kesip, parçalanmamasına dikkat ederek bütün kemiklerini çıkartın. Tavuğun göğüs ve but bölümündeki kalın kısımları bir bıçak yardımıyla inceltilerek alın daha az etli bölümlere ekleyerek her tarafındaki etin eşit olmasını sağlayın. Bir alüminyum folyonun üzerini 2 yemek kaşığı ay çicekyağı ile yağlayın üzerine tuz serpin, tavuğu folyonun üzerine yayın, tekrar üzerine tuz karabiber ve köri serpin .Havucu enlemesine ve boylamasına ortadan ikiye kesin, üzerine brokoli dizin ve tavuğu rulo biçiminde sarın. Bir fırın tepsisine yerleştirin, 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Tarçınlı Tavuk

Tarçınlı TavukŞefin Tarifleri

02Kaymaklı Tavuk

Kaymaklı TavukŞefin Tarifleri

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO