Hazırlama Süresi : 30 Dakika
Pişirme Süresi : 30 Dakika
15 g çorba kaşığı tuzsuz tereyağı
1 çorba kaşığı çiçek yağı
500 g arpacık soğanı
1 tatlı kaşığı tuz
bir tutam karabiber 3 çorba kaşığı sirke
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı nane
4 su bardağı et suyu 1 çorba kaşığı süzme bal
Eriyince arpacık soğanları, tuz ve karabiberi ekleyip, yapışmaması için ara sıra karıştırarak, soğanlar altın sarısı bir renk alıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Kasedeki ballı sirke ve sarımsağı ekleyip. 2 dakika daha pişirin. Et suyunu katıp, bir taşım kaynattıktan sonra, ateşi kısarak 15 dakika tıkırdamaya bırakın. Tencereyi ateşten alıp naneleri ekleyerek, çorbayı ısıtılmış 4 porselen kaseye bölüştürün ve hemen servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Sebze ÇorbasıŞefin Tarifleri
Dereotlu Avokado Çorbası TarifiŞefin Tarifleri
Tarak ÇorbasıŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.