Hazırlama Süresi : 20 Dakika
Pişirme Süresi : 25 Dakika
Kaç Kişilik : 4
Bir tencereye 4 su bardağı su koyup, tencereyi harlı ateşe oturtarak,suyu kaynatın. Kaynayınca iç baklaları koyup, hafifçe yumuşayıncaya kadar 8_10 dakika haşlayın. Tencereyi ateşten alıp, iç baklaları süzerek kağıt mutvak havlusu arasında kurulayın. Çiçek yağını kalın dipli tencereye koyup,tencereyi orta ateşe oturtarakyağı ısıtın. Yağ ısınınca iç baklaları koyup, sık sık karıştırarak 2 dakika pişirin. Tuzu ve karabiberi serpip ,bayırturpu rendesini ve domates parçalarını ekledikten sonra sürekli karıştırark 1 dakika pişirin. Tencereyi ateşten alıp, bayırturplu domatesli taze iç baklayı bir servis tabağına aktararak maydanozları serpip servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.