Bayır Turplu Domatesli İç Bakla

Ana Sayfa » Yemek Tarifleri » Zeytinyağlılar » Bayır Turplu Domatesli İç Bakla
Bayır Turplu Domatesli İç Bakla

0 Kişinin Defterine Ekli

540 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 20 Dakika

Pişirme Süresi : 25 Dakika

Kaç Kişilik : 4

MALZEMELER
TARİF

Bir tencereye 4 su bardağı su koyup, tencereyi harlı ateşe oturtarak,suyu kaynatın. Kaynayınca iç baklaları koyup, hafifçe yumuşayıncaya kadar 8_10 dakika haşlayın. Tencereyi ateşten alıp, iç baklaları süzerek kağıt mutvak havlusu arasında kurulayın. Çiçek yağını kalın dipli tencereye koyup,tencereyi orta ateşe oturtarakyağı ısıtın. Yağ ısınınca iç baklaları koyup, sık sık karıştırarak 2 dakika pişirin. Tuzu ve karabiberi  serpip ,bayırturpu rendesini ve domates parçalarını ekledikten sonra sürekli karıştırark 1 dakika pişirin. Tencereyi ateşten alıp, bayırturplu domatesli taze iç baklayı bir servis tabağına aktararak maydanozları serpip servis yapın.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO