Hazırlama Süresi : 15 Dakika
Pişirme Süresi : 20 Dakika
Kaç Kişilik : 6
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı krema
Aldığı kadar Hindistan cevizi
2 paket çikolata
İsteğe göre üzerine toz Antep fıstığı
Derince bir kasede pudra şekeri, krema ve yeterince Hindistan cevizini hamur kıvamına getirinceye kadar yoğurun. Yuvarlak toplar halinde şekillendirip benmarl usulü erittiğimiz çikolataya bulanıp buzdolabında 20 dk bekletip soğutalım. Servis tabağına dizip üzerine toz Antep fıstığı serpip servis yapalım.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çilekli TartöletMualla
Marmelatlı TartöletMualla
Elmalı Tart TarifiMelahat
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.