Hazırlama Süresi : 60
Pişirme Süresi : 50
Kaç Kişilik : 6
Margarini, yumurtayı ve şekeri elle iyice karıştırın. Unu ve fındığı yavaş yavaş margarine ekleyerek, yoğurun.
Hamurun 4/3 ünü yağladığınız turta kabına elleriniz yayın. Üstüne reçeli sürün ve dilimlediğiniz çileklerin bir kısmını ekleyin.
Kalan hamurla şeritler yaparak turtanın üstünü kafes şeklinde süsleyin ayırdığınız çilekleri üzerine serpin,
175 derece önceden ısıtılmış fırında 45-50 dakika pişirin.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Meyveli ToplarŞefin Tarifleri
Espressolu PastaŞefin Tarifleri
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.