Hazırlama Süresi : 15 Dakika
Pişirme Süresi : 15 Dakika
Kaç Kişilik : 4
Enginar hazırlanıp pişirdikten sonra buzdolabına kaldırılarak soğutulmuş
1 çorba kaşığı limon suyu
1 çorba kaşığı hardal
1 çorba kaşığı tane hardal
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı çiçek yağı
1 çorba kaşığı natürel zeytin yağı
3 çorba kaşığı süt
Sütü ekleyip, sosu kalınlaşıncaya kadar yeniden çırpın. Buzdolabındaki enginarı alıp yumurta sosuyla servis yapın.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.