Hazırlama Süresi : 25 Dakika
Pişirme Süresi : 20 Dakika
Kaç Kişilik : 6
1 kalamar
1 çay bardağı ince kıyılmış maydanoz
½ çay bardağı roka
½ limon
1 çorba kaşığı dövülmüş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı
Kalamarı ayıklayıp, temzileyin. İyice temizlediğiniz kalamarı ızgarada 15 dk pişirin. Ayrı bir kapta tereyağını eritin. Dövülmüş sarımsak ve ince kıyılmış maydanoz ilave edip sosunuzu hazırlayın. Servis tabağına aldığınız kalamarı roka ve limonla süsleyin. Yanına sıcak sosu ilave ederek sunun.
Ziyaretçi Yorumları
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Renkli Pate TarifiElfida
Copyright (©) 2025
Her Hakkı Saklıdır.