Kelecoş Yemeği

Ana Sayfa » Yemek Tarifleri » Yemekler » Kelecoş Yemeği
Kelecoş Yemeği

0 Kişinin Defterine Ekli

765 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 35 Dakika

Pişirme Süresi : 30 Dakika

Kaç Kişilik : 6

MALZEMELER

4_5  adet  tandır ekmeği

25 gr tereyağı

2 boy kuru soğan

250 gr et kavurması

4_5 su bardağı kurut

2su bardağı süzme yoğurt

SOSU İÇİN

25 gr tereyağı

1tatlı kaşığı toz kırmızıbiber

TARİF

Tandır ekmeklerini küçük parçalara ayırarak servis tabağına dizelim bir kenarda bekletelim. 1 yemek kaşık tereyağını derin bir tavada eritip üzerine incecik doğradığımız soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun. 250 gr et kavurmasını ilave edip iyice erinceye kadar pişirmeye devam edin. Bir kenarda beklettiğiniz ekmeklerin üzerine kurut 2 su bardağı suyla sulandırdığımız süzme yoğurtdu gezdirelim. Son olarak, et kavurmalı harcı,kaşık yardımıyla her tarafını kaplayacak şekilde üzerine yayın . Son olarak, sosu hazırlamak için yağı ve toz kırmızıbiberi tavaya aktarıp 2-3 dakika kadar pişirdikten sonra yemeğin üzerine gezdirin. 

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO