Milföylü Tavuk But Tarifi

Ana Sayfa » Yemek Tarifleri » Tavuklu Tarifler » Milföylü Tavuk But Tarifi
Milföylü Tavuk But Tarifi

0 Kişinin Defterine Ekli

540 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Hazırlama Süresi : 25

Pişirme Süresi : 35

Kaç Kişilik : 4

MALZEMELER
  • 1′er adet tavuk but (Butların büyüklüğüne göre 2-3 olabilir)
  • But başına 1/2 dilim milföy hamuru
  • Tuz, karabiber
  • 1 yumurta sarısı
  • Çörek otu
TARİF

 

  • Butları bol suda yumuşayana kadar haşlayın ve tuzayın. Dondurucudan çıkarttığınız milföy hamurlarını çözülmesi ve sararken kırılmaması  için  kısa bir süre bekletin.
  • Yumuşayan milföyleri 2 eşit parçaya bölün.
  • Yarım milföyü butun kemik kısmına sarın. Milföy sarılı tavukları ek yerleri tepsiye gelecek şekilde dizin ve üzerilerine yumurta sarısı sürün.
  • isteğe göre çörekotu serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar ve milföyler kızarana kadar pişirin.

 

İlgili Terimler :

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
Renginar

Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin

01Tarçınlı Tavuk

Tarçınlı TavukŞefin Tarifleri

02Kaymaklı Tavuk

Kaymaklı TavukŞefin Tarifleri

SEO Fabrika

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

WHM Hosting

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

Copyright (©) 2025

Her Hakkı Saklıdır.
Renginar - Hosting - SEO